Új bejelentések!

A világ két legnagyobb pankrációs szervezete is jelentett be pár érdekes dolgot, amiről mi egy kicsit beszélgetünk, s meglátjuk, hogy mekkora hatása is lesz a két univerzumra ez a három nagy bejelentés.  Plusz még a mai nap folyamán érkezni fog négy TNA adásnak az eredményei is.
wolvesrotatorA The Wolwes csapat a legtöbb tévés felvételre már híredetve volt, tehát egyáltalán nem okozott nagy meglepetést a bejelentés. Valószínűleg a tag team bajnokokkal kerülnek viszályba és még van egy elmaradt mérkőzésük The Hardy-s csapattal is. Szóval a tag team dvízió egy erős csapatot kapott.
EYrotatorEric Young viszont már kérdésesebb volt ennél. A TNA nem arról híres, hogy kiadják a pankrátoroknak a szerződéseit, hogy tudják a rajongók, hogy mikor búcsúzhatnak el kedvenc sztárjuktól. Eric Young az egyik nagy kedvenc, s örömmel jelenthetjük be, hogy még egy darabig biztosan látni fogjuk, hiszen egészen december 31-ig szerződésben áll a TNA-val. Valószínűleg Lashleyyel fog megküzdeni vagy MVP-vel való viszályát fogja folytatni.
Két új név a Royal Rumble mérkőzésben, de ezt el nem lehet elfelejteni, hogy ez már a WWE univerzumához kapcsolódik. A szponzor a Hulu, illetve a WWE Immortals. (amiről szintén érkezik cikk). E két név nem okoz akkora nagy meglepetést, de azért Barett érkezése kétséges volt, Braynak már nem annyira. Most viszont mind a ketten ott vannak és esélyük van a győzelemre, bár valószínűleg nem fognak nyerni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése