TNA: Három új szerződés

A TNA tegnap bejelentette, hogy három új szerződést is kötött, három kiemelkedő pankrátorával. Ezeket az eredményeket azért már lehetett sejteni, de mi mindig örülünk, amikor azért hivatalosan is bejelentik. Az itt felsorolt nevek 2015 végéig biztosan maradnak, ezért is lesz mit néznünk ez évben. Addig is érjétek be, egy kis összefoglalóval.
hardyJeff Hardy: Róla már biztosan lehetett tudni, hiszen láttuk már a felvételeken, s a Wolwes elleni mérkőzése is volt már Mattal. Ám a testvérét nem hirdették még, s ez azt jelenteti, hogy az ő sorsa még nem biztos. Az viszont már igen, hogy Hardy 2015-ben is az Impacttal lesz, ami nagyon, de nagyon jó hír, a TNA rajongóknak. A WWE rajongóknak annyira nem.
gailGail Kim: A nő, aki nagyon sikeres volt a TNA kötelékében. A leghosszabb reignálása, s a legtöbb konckout övet is ő birtokolja. Nagyon jó feudjai vannak, s ugyan a konckoutok nem kaptak akkora szerepet, ő mégis mindig a középpontban szokott lenni. S, reméljük, hogy 2015 után is így lesz.
manikManik: Egyértelműen őt hagytam a végére. Egy számítógépes karakter, aki a valóságban is debütált. Egy jó képességű sztár, akinek a ruhája valami szuper. Volt! Most a Revolution tagja, s valami szörnyű. Olyan, mint egy ZS kategóriás luchardor. Alig van értelmes mérkőzése, s Sanada szintjére került! Annyi szerepe van, mint Rockstar Spudnak, amikor face volt. Csak ő akkor sem a main történetszálban. Most csak verőember. Remélem, hogy a TNA észhez tér, mert az ő sorsa az egyetlen, aki eddig nem tetszik a 2015-ös évben.
Természetesen továbbra is várjuk a folyamatos bejelentéseket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése