TNA: A csatornaváltás nagy vesztesei

Sajnos a TNA nem reklámoz mindent, s azt sem, hogy top pankrátorok kerültek az alumini szekciókba, akik valószínűleg nem fogják jövőre a rostert erősíteni. Ezek az információk, ugyan még nem hivatalosak, de valószínűleg a Team 3d és még pár pankrátor nem lesz jövőre itt. Róluk egy rövid kis jellemzés és megmondjuk, hogy sajnáljuk e őket, vagy nem.


Rampage JacksonRampage Jackson egyáltalán nem sajnáljuk, hiszen ő inkább az MMA kötelékben mozog, s a TNA csak azért szereptette, hogy hátha megnő a nézettség. Jackson pedig ezt egy kitűnő lehetőségnek tartotta, s csatlakozott a New Main Event Maffia-hoz. Összesen egy mérkőzése volt, mégpedig a 6vs6 mérkőzés az Aces Of Eightssel. Csak pár segmentben volt jelen, sosem kapott fontos szerepet. Ugyan kijelenthetjük, hogy ő a legsikeresebb TNA sztár, hiszen ő volt az egyetlen, aki 100%-os raátát képvisel a győzelmi sorozatában.


Shark BoyShark Boy régen ott volt, jó volt, vicces volt, aztán elment, s fel sem tűnt senkinek. Néha visszatért, azután pedig megint eljött. Aztán vicces volt, leverte Tyrus (Brodus Clay). Megint nem lett szerepe, s 2015-ben sem lesz valószínűleg. Ez egy kicsit sem szomorú, mert valószínűleg újra visszatér. Akkor pedig végre kap....szerepet!

BrittanyA TNA egyik kedvenc konckoutom. Szerintem a kisugárzása már magában tökéletes. Elég jól harcol, s bármilyen szerepet is alakít, elég nagy esélye volt mind a kettőben tökéleteset alakítani. Ez a lány eléggé pályakezdő, mégis megmutatta, hogy a nagyok között van a helye. Azt persze senki sem érti, hogy miért nem lesz 2015-ben ott. Valószínűleg, azért, mert a karaktere nem volt tökéletes: Hiába éreztük úgy. Egy nagyon szép csaj, de ömmagában kevés. A TNA-ban vagy női bajnok leszel, vagy HAVOK ellen dobott hús. Sajnos ő erre a sorsa jutott, de kívánunk neki sok sikert a közeljövőben.

Bully RayDevonSzerintem mindenki egyetért abban, hogy a Team 3D mindig is a pankráció egyik legmeghatározóbb csapata volt. Szinte senki sem tudta megállítani őket a WWE-ben. Hiába volt hülye gimmickjük, azért mindenki éreszte, hogyha ők ott vannak, akkor csak szikrázik körülöttük a levegő. Abban viszont mindenképpen egyet kellet értenünk, hogy csak a TNA-ban sikerült teljesen megmutatni azt, hogy mire képesek. Devonnak volt egy hosszabb szünete, s amint visszatért, bámulatossá vált. A Hardcore Háború meghatározó alakjaként, s a Hardy-k ellen is remekelt. Sajnos övet nem tudtak akkor szerezni, de azért jó volt, hogy ott voltak. Tehát Devon mindenféleképpen hiányozni fog. S, mi van Bullyval? Ő a TNA egyik legnagyobb arca. Main Eventer volt, s heel egyaránt. Aztán face, s azután megint heel. Mégis az ember nagyon szerette őt. Szurkolt neki, nem az ellenfele miatt, hanem azért, mert technikás volt. Főleg Devonnal. Mára már saját pankrációs iskolájuk van, s Indy téren is jól mozognak. Ezért a közeljövőben hallani fogunk róluk, csak valószínűleg nem a TNA kötelékében, ami nagy baj, számukra és számunkra is. Remélem, hogy hamarosan látjuk egy TV felvételen őket.

Tehát ezek az emberek valószínűleg nem tartanak a TNA-val, azért a legtöbbjüket kedveltük. Ha bármi fejlemény lesz a cég arculat váltásáról, akkor mindenképpen szólni fogunk róla. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése