Royal Rumble: Feudok

Mint megszokhattátok, mi folyamatosan cikkezünk az aktuális PPV- gáláról, hiszen a WWE is folyamatosan ezt teszi meg. A Royal Rumbelről most a három nagy feudot szeretnénk egy kicsit kivesézni. Ugyan ebből a háromból még egy egy mérkőzés lett bejelentve, de ettől függetlenül még megvalósulhatnak.
WWE Royal Rumble 2015: Smart Builds for PPV's Top Feuds
JOHN CENA VS BROCK LESNAR!
Ez a mérkőzés már be van jelentve a gálára, ami több okból sem előnyös, ugyanis a rajongókat nem feltétlenül érdekli ez a mérkőzés. Egy Brock vs Cena régen még húzónév volt, de ez már a negyedik összecsapásuk lesz három éven belül. (Ha úgy tetszik, akkor négy). Persze a WWE még mindig valamilyen legendás mérkőzésnek harangozza be és a Final Chapter jelzőt is rá aggatta, ami lehetetlen lenne, ha John Cena lenne a bajnok a PPV után, mert Brock akkor élhetne a visszavágó jogával. Persze lehet, hogy mégsem, ugyan ezt meg bírják oldani, de van, amit még kevésbé. Ha John Cena lesz megint a WWE bajnok, akkor ki lesz Brocnak az ellenfele? Ez a mérkőzés legnagyobb hibája nem csak a kiszámíthatóság, hanem a meccstípus hiánya. Persze, még meglepődhetünk, s lehet, hogy minden idők legjobb mérkőzését fogjuk, majd végignézni a képernyők előtt.



ROMAN REIGNS VS BIG SHOW!
A meccs azért is érdekes, ugyanis Roman még Sethhel viszálykodott egy darabig, tehát mindenki azt hitte, hogy az ő feudjuk lesz a következő. Azután pedig képbe került a Big Show, Roman pedig bejelentette, hogy ő a Royal Rumble mérkőzés első résztvevője lesz. A WWE ezt már így, ebben a formában nem hírdeti, ezért elég kérdéses, hogy vajon benne lesz a mérkőzésbe. Amennyiben benne, akkor ez a mérkőzés már biztos nem történhetne meg. Ám, mivel nem hírdetik, ezért Rollins is esélyes lehet. Viszont, ha a történet tovább bonyolódik közöttünk, akkor biztosra vehető, majd kettejük mérkőzése, de csak is akkor. Elvégre a remény hal meg utoljára.

RYBACK VS RUSEV!
Két gigászi állat csatája, amelyet Rusev fog megnyerni vagy pedig valami más kimenetele lesz a mérkőzésnek. Ez állítólag nem, egy Oroszország vs Amerika mérkőzés, de a WWE-nél ezt még nem lehet annyira tudni. A mérkőzés valószínűleg létre fog jönni, még az is lehet, hogy nem az év első PPV-jén. Ded ennek a mérkőzésnek létre kell jönnie, hiszen Rusev egyik új ellenfele itt van, s harcra kész. Lehet, hogy megőrzi a majdnem egy éves veretlenségi rekordját, amit valószínűleg a szervezet megpróbál, majd meghosszabbítani, hogy jubilálhasson. Azt pedig el sem szabad felejteni, hogy az US öv Rusevnél van, amit azért is kapott meg, hogy hergelhessék az amerikai közönséget. E feudban, s lehet, hogy később is, az öv megint csak háttérbe szorul. Ennek a mérkőzésnek tehát lesz jó és rossz oldala is egyaránt.

A WWE Royal Rumble PPV-je December 25-én fog eljönni a rajongókhoz, s még nagyon sok idő van addig, tehát ez a cikk valamikor még biztos jelentkezni fog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése